Metin KUZGUN - Müdür Yardımcısı

Metin KUZGUN

1977 yılında Konya’nın Seydişehir ilçesinde doğdu.İlkokulu Seydişehir İhsan Tekin İlkokulu’nda, ortaokulu Seydişehir İsmet Şen Ortaokulu’nda ve liseyi Seydişehir Lisesi’nde bitirdi.1999 yılında Celal Bayar Üniversitesi Demirci Eğitim Fakültesi Sosyal Bilgiler Öğretmenliği bölümünden mezun oldu. Aynı yıl Yozgat ili Aydıncık ilçesinde Sosyal Bilgiler Öğretmeni olarak göreve başladı. 6 yıl Aydıncık’ta çalıştıktan sonra 2005 yılında Konya ili Altınekin ilçesine tayin oldu. 12 yıl Altınekin ilçesinde öğretmenlik, müdür yardımcılığı ve okul müdürlüğü görevlerinde çalıştıktan sonra 2017 yılı Ağustos ayında Vakıfbank İmam Hatip Ortaokulu’na Sosyal Bilgiler Öğretmeni olarak atandı. 09.08.2018 tarihinden itibaren müdür yardımcısı olarak görevine devam etmektedir.